Magic FN – Šta je to?

Magic FN – Šta je to?

Magic FN – Šta je to?

Kao što verovatno znate, tastatura sa 61 tasterom poznata je kao 60% tastatura. To znači da sadrži 60% dimenzija od normalne veličine tastature. Međutim, da bi dobili tastaturu sa tim dimenzijama, pojedini tasteri poput funkcionalni tasteri, medija tasteri i numerički tasteri, moraju biti izostavljeni. Ovo je zato što je previše teško smanjiti veličinu tastature, zadržavajući te tastere, jer bi tada svaki taster bio premali.

Dakle, možda se pitate: „U redu, želim tastaturu od 60%, ali šta je sa mojim funkcijskim tasterima ili medijskim tasterima?“ I to je prilično dobro pitanje! Ali pre nego što se zanesete, dozvolite mi da vas tu zaustavimo.

Ne, NE morate da kupujete zasebnu USB tastaturu za te tastere i ne morate stalno da držite FN taster da biste pristupili tim tasterima jer:

Magic FN

 

PREDSTAVLjAMO VAM Magic FN taster

MAXFIT61 dolazi sa Magic FN modom! Ako imate našu MAXFIT61 tastaturu, verovatno ste već videli Magic FN taster i verovatno se pitate šta je to!!

U stvari, to je prilično jednostavno!

Magic FN vam omogućava da „zalepite“ FN taster, što znači da će ostati uključen, kao da ga držite pritisnutim, bez potrebe da ga držite. Ovo vam omogućava da pristupite svojim funkcijskim i medijskim tasterima, jednostavnim pritiskom na njih, bez potrebe da stalno držite FN taster.

Magic FN vam omogućava da zaista preuzmete kontrolu nad svojom tastaturom kako biste je učinili bržom i lakšom za korišćenje, u poređenju sa normalnim FN tasterom na normalnoj tastaturi od 60%.

magic1 1

 

DA LI  VAM JE POTREBNO Magic FN?

Ako želite da koristite tastaturu od 60% bez žrtvovanja bilo kog medija ili funkcijskih tastera, sa podrškom za prekidače koji se mogu menjati bez isključivanja, onda ne tražite dalje. Magic FN je odličan način da preuzmete kontrolu nad vašom tastaturom i pristupite raznim funkcijskim ili medijskim tasterima. Uz MAXFIT61, možete sve to i više! Lako napravite podešavanje tastature iz snova, bez ikakvih uglova i sa punom funkcionalnošću za dugotrajno igranje igara sa MAXFIT61.

Želite da lako pristupite svim svojim tasterima i napravite vrhunsku tastaturu po najpovoljnijoj ceni? Pogledajte naš MAXFIT61u nastavku i napravite svoju tastaturu na svoj način!

Pogledajte naše MAXFIT61 tastature:

 

Pogledajte celu ponudu tastatura na našem sajtu: FANTECH TASTATURE

Zapratite nas na društvenim mrežama:
instagram.com/fantech_srbija
facebook.com/fantech.rs
tiktok.com/@fantech_srbija