Najnovije serije nastale po igrama – saznajte više

Najnovije serije nastale po igrama - saznajte više

Upoznajte najnovije serije koje su nastale po igrama

Igre su postale izvor inspiracije za mnoge holivudske studije koji su počeli da rade serije na njihovoj osnovi. Ovaj trend je postao sve popularniji u poslednjih nekoliko godina, a mi smo se potrudili da vam donesemo najnovije vesti o serijama koje morate pogledati, a rade po igrama.

The Witcher

The Witcher

Prva serija na našem spisku je „The Witcher“ koja je bazirana na istoimenoj video igri i knjizi serijala autora Andrzej Sapkowski. Glavnu ulogu tumači Henry Cavill, a premijera je bila u decembru 2019. godine. Možda ne spada u najnovije serije, ali The Witcher je odmah postao hit, a već je potvrđena i treća i četvrta sezona, samo tamo više neće Henry biti glavni glumac, na opšte nezadovoljstvo miljenika i gledalaca. (IMDb)

Assassin’s Creed

Assasins creed netflix

Još jedna popularna video igra koja je dobila svoju televizijsku adaptaciju je „Assassin’s Creed“. Serija će se bazirati na univerzumu igre i pratiti će priču o klanu Asasina i njihovim neprijateljima Templara. Produkciju serije preuzela je Ubisoft, a datum premijere još nije objavljen. (UbiSoft)

Halo

HALO

Gejmeri mega popularne video igre „Halo“ će takođe imaju priliku da pogledaju televizijsku adaptaciju svog omiljenog naslova. Serija se bazira na univerzumu igre i prati priču o Spartanacu koji se bori protiv Covenant rase. Produkciju serije preuzela je Showtime, prva sezona je završena, a datum druge još nije objavljen.(IMDb)

Cyberpunk 2077

Cyberpunk netflix

 

Još jedna igra koja će dobiti svoju televizijsku adaptaciju je „Cyberpunk 2077“. Serija će se bazirati na univerzumu igre i pratiti će priču o životu u megapolisu Night City. Produkciju serije preuzela je Netflix, a premijera je bila u septembru 2022. godine. (IMDb)

Najnovije serije koje možemo očekivati u narednom periodu, pored The Last of us koji trenutno ide na HBO su, između ostalog su i: God of War, A Plague Tale, Alan Wake, The Life Is Strange i mnogi drugi.

Ovi su samo neki od projekata koji su trenutno u razvoju i koji će sigurno zainteresovati sve ljubitelje video igara. Očekujemo još više vesti o ovim i drugim serijama koje se rade po igrama u bliskoj budućnosti.

 

Pogledajte celu ponudu na našem sajtu: FANTECH SHOP

Zapratite nas na društvenim mrežama:
instagram.com/fantech_srbija
facebook.com/fantech.rs
tiktok.com/@fantech_srbija