Kako koristiti Leviosa Live MCX02 mikrofon

Kako koristiti Leviosa Live MCX02 mikrofon

Želite da nadogradite setup za striming, a da pritom očuvate uredan sto i izbegnete sve probleme sa zvučnom karticom? Imamo rešenje za to!

Fantech Leviosa Live MCX02 sadrži mnoge stvari dostupne u tradicionalnim podešavanjima zasnovanim na zvučnoj kartici, dok je jednostavan za korišćenje kao i običan mikrofon! Sa Leviosa Live MCX02, možete lako da nadgledate svoj glas, primenite eho, momentalno utišate svu pozadinu, delite muziku ili pevate uz muziku sa prijateljima, pa čak i lako dajete najave svojoj publici!

Komunikacija sa prijateljima, publikom i još mnogo toga nikada nije bila tako laka. Sa Leviosa Live MCX02, to je jednostavno kao pritiskom na dugme.

KAKO KORISTITI LEVIOSA LIVE MCX02 – LAKO JE!

Samo jednim pritiskom na dugme, korisnici mogu lako da fino podese svoj glas svojoj publici, bez ikakvih problema.

Leviosa Live ima 4 dugmeta za lice koja podsećaju na kontroler za igre, koji smo dizajnirali imajući na umu igrače i druge korisnike. Koristeći posebne funkcije, strimeri, podkasteri i gejmeri mogu da poboljšaju svoje iskustvo:

Sound Monitoring – Proverite nivoe zvuka pre nego što krenete uživo

Prilikom strimovanja, igranja igara, podcastinga i još mnogo toga, važno je da znate da li je vaš glas dovoljno glasan da vas publika čuje, ali ne preglasan da ne biste ometali pažnju. Sa tradicionalnim podešavanjima mikrofona, ovo može biti malo problematično za korisnike, jer pravilno mešanje vašeg glasa, praćenje (ono što čujete) i eho mogu biti velika gnjavaža.

Sa Leviosa Live MCX02, ta muka je nestala! Evo kako.

Jednostavno pritisnite dugme sa ikonom mikrofona; jednom, dvaput ili 3 puta za željeni režim:

Ružičasti LED: Lako podesite jačinu zvuka mikrofona pomoću točkića.

Ljubičasta LED lampica: Lako podesite monitoring slušalica (ako imate slušalice povezane na Leviosa Live), pomoću točkića.

Žuta LED dioda: Podesite količinu eha okretanjem točkića.

Aktivno poništavanje buke – Trenutno utišajte svu pozadinsku buku u vašoj sobi ili studiju

Kada strimujete, igrate igre, podcasting ili dajete bilo koju vrstu vokala uživo, pozadinska buka može biti prava smetnja. Nema ništa gore od toga da snimite nešto, a zatim shvatite da je sve uništeno zbog glasnog komšije ili vašeg kompjutera koji pravi buku. U praksi, potreban je skup materijal za zvučnu izolaciju da bi vaše okruženje za snimanje bilo „bez buke“, ali to nije neophodno sa Leviosa Live!

Da biste trenutno utišali svu pozadinsku buku, jednostavno pritisnite desno bočno dugme sa ikonom „signal“! To je tako lako!

Music Sharing & Mute – Pevajte svoje omiljene pesme ili delite muziku sa prijateljima, pa čak i isključite zvuk radi privatnosti!

Leviosa Live MCX02 ima jedinstveni režim „deljenja muzike“ koji omogućava korisnicima da lako dele muziku sa prijateljima! Ovo je neverovatno korisno kada pevate ili repujete na Discord ili Tvitch, jer eliminiše potrebu za zaostalim muzičkim botom ili skupim zvučnim karticama! Bez kašnjenja, bez muke, sve zabavno!

Jednostavno dodirnite donje dugme sa dugmetom „ukršteni mikrofon“ jednom da biste odmah isključili mikrofon, a zatim ga ponovo dodirnite da biste počeli da delite muziku i glas sa svojom publikom!

Ducking Mode – Lako smanjite jačinu zvuka muzike ili zvuka u igri da biste dali najave svojoj publici

Sa ovim režimom, svaka pozadinska muzika ili zvuk u igri će se „spustiti“ ispod vašeg glasa i omogućiti vam da lako razgovarate sa svojom publikom bez potrebe da ručno smanjite jačinu zvuka! Ukratko, ovo čini život mnogo lakšim držeći proces što je moguće slobodnijim i omogućava vam da se fokusirate na svoju publiku.

Sada kada ste otključali sav potencijal Leviosa Live MCX02, koristite ga kao svoje vrhunsko oružje za striming uživo, igranje igara, podcasting i još mnogo toga! Interakcija sa vašom publikom nikada nije bila tako laka i bez problema!

Na našem sajtu možete poručiti svoj Fantech Leviosa Live MCX02 mikrofon, ili pak neki drugi gaming proizvod.

8 %
OFF
Original price was: 6.499 RSD.Current price is: 5.999 RSD.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, pišite nam na mail, na društvenim mrežama ili u chat…Tu smo i čekamo vas…

 

 

Pogledajte celu ponudu streaming opreme na našoj STREAMING stranici.

Zapratite nas na društvenim mrežama:
instagram.com/fantech_srbija
facebook.com/fantech.rs
tiktok.com/@fantech_srbija