Fantech.rs – Dominacija u Svetu Esporta: Regnum Esports CS2 zimski turnir

Fantech.rs - Dominacija u Svetu Esporta: Regnum Esports CS2 zimski turnir

Uživajte u uzbuđenju esporta s Fantech.rs, sponzorom spektakularnog Regnum Esports CS2 turnira.
Vrhunski igrači se okupljaju za prestiž i bogate nagrade u svetu Counter-Strike 2.

 

Dragi ljubitelji igara i esporta,
U uzbudljivom duhu saradnje i strasti prema video igrama, fantech.rs je s ponosom najavio svoje sponzorstvo Regnum Esports CS2 turnira. Ovaj događaj obećava nezapamćen spektakl u svetu Counter-Strike 2, okupljajući vrhunske igrače i timove u borbi za prestiž i vredne nagrade.

Sponzori Turnira:

Fantech.rs je sa zadovoljstvom pridružio se odabranoj grupi sponzora, uključujući Pivaru Guliver, Zebrew pivara, Coca Cola tj. Monster i mnogi drugi. Ova moćna podrška podiže turnir na najviši nivo, obezbeđujući nezaboravno iskustvo učesnicima.

Nagradni Fond:

U srcu turnira je impresivan nagradni fond, sastavljen od 70.000 dinara za prvo mesto, 15.000 dinara za drugo mesto, 7.500 dinara za treće mesto i dodatne nagrade koje će ostaviti igrače bez daha. Najboljem igraču turnira, MVP-u, pripašće specijalna nagrada – ekskluzivna Fantech stolica, kao priznanje za izuzetan doprinos.

Učesnici:

Šesnaest hrabrih ekipa, sastavljenih od talentovanih pojedinaca, predstaviće se publici kroz svoje jedinstvene stilove igre. Timovi poput BUDI2, NEVERSEEN, Toxic Gaming Hub, Vice City, Olimp God’s, BASNEMOJ i mnogi drugi, prirediće nam nezaboravne trenutke uzbuđenja i taktičke briljantnosti.

Prenos uživo na YouTube kanalu:

Pridružite nam se uživo na YouTube kanalu Regnum Esports, gde će se turnir prenositi u celosti, sa stručnim komentatorima, studiom i vrhunskom produkcijom koja će vam dočarati svu dramu i radost ovog esport spektakla.

Fantech.rs se raduje što je deo ove uzbudljive avanture i što podržava Regnum Esports u stvaranju događaja koji će se dugo pamtiti u svetu esporta.

 

 

 

Pogledajte celu ponudu proizvoda na našem sajtu: FANTECH SHOP

Zapratite nas na društvenim mrežama:
instagram.com/fantech_srbija
facebook.com/fantech.rs
tiktok.com/@fantech_srbija

Vidimo se na turniru!

logo fantech